Люди, хто розбирається в постільній білизні? Відкопав класний ресурс

A place to discuss anything Voynich, or not. I'd imagine "politics and religion" are problem good topics to be avoided, just to keep it civil!
Forum rules
Any ideas are welcome. Flaming, insults, threats and ridicule are not allowed. Please be civil.
Post Reply
BilizTum

Люди, хто розбирається в постільній білизні? Відкопав класний ресурс

Post by BilizTum »

Всім привіт! Вирішив поділитися корисною темою, можливо комусь буде корисно. Останні місяці почав помічати, що сплю гірше, часто прокидаюся, а з самого ранку відчуваю себе, як вичавлений лимон. Грішив на роботу, на атмосферний тиск, а жінка видала: "Треба змінимо білизну на людську, а не цю синтетику із базару". І отут я заліз в мережу.

Чесно кажучи, вважав, що вибір постільної білизни - це просто "подобається колір чи ні". Аж ні, ціла історія. Там тобі і бязь, і ранфорс, сатин... А я в таких термінах не розбирався, поки не потрапив на один сайт postilnabilyzna.com.

Народ, це просто криниця корисної інфи! Я провів на годину. У них все як в підручнику: по поличках розписані усі типи тканин, від бюджетної бязі до люксового сатину та льону. Навіть там є таблиця з порівнянням щільності тканини та того, скільки там циклів прання витримує той чи інший матеріал. Дуже допомогло мені усвідомити, чому якийсь комплект коштує 800 грн, а інший — 2500.

З несподіваного для себе зрозумів:
- Виявляється, наші та європейські розміри трохи відрізняються, і перед замовленням варто бігати з сантиметром міряти ковдру, а не тупо вірити напису «двоспальний».
- От чесно, не знав, що тепла фланель влітку — це капець, а сатин насправді охолоджує, тому що в нього структура специфічна.
- Там є поради, як прати, щоб принт не зліз після кількох прань. Актуально для нас, у кого пральна машинка працює цілодобово.

Коротше кажучи вирішили взяти на пробу сатиновий набір від вітчизняного бренду (підтримав своїх). Наразі все добре — спимо як немовлята, тканина приємна до тіла, не ковзає й не іскрить.

Словом, якщо ти, як і автор, до цього моменту вважали, що підодіяльник — це не та річ, в що варто вникати, дуже раджу почитати огляд на цьому ресурсі. Це дійсно зберігає і час, і гроші на вибір та вберігає від покупки якоїсь фігні. Всім міцного сну!!

Post Reply